Thursday, March 6, 2014

2013-2014 Kış Favorileri

Herkese Merhaba!

Sonunda mart ayındayız. Yani kışı geride bıraktık. Aslında ben hep yaz insanıydım. Koca yılı yaza endeksli yaşardım. Ama niyeyse bu kışın bitmesine neredeyse hıçkıra hıçkıra aylayacağım. Belki iklimin bozulması yüzünden kışı doya doya yaşayamadığımız içindir bu. Hele biz İzmir'de doğru düzgün yağmur bile görmedik. O yüzden çok mutsuzum. Sendromdayım açıkçası sayın takipçiler :(
Kışlık kıyafetlerime doyamadım , bordoya doyamadım. O yüzden mart ayını kalın kalın kıyafetlerle geçirmeyi planlıyorum. Sıcaktan patlasamda çatlasamda yapacağım bunu :)

Neyse gelelim kış favorilerime , bir çoğunu kışla birlikte geride bırakacağım ama taki seneye kadar. Çünkü hepsi gerçekten favorilerim ve almaktan vazgeçmeyeceğim ürünler :)





1. Lee Stafford Deniz Tuzlu Saç Spreyi: Saçlara gerçekten harika deniz dalgalarını veren bir sprey. Islak saçınıza 10-15 fıs uygulayıp , normal şekilde kurutuyorsunuz ve tadaa! :) Kesinlikle Gratis indirimlerinde alınmalı. 

2. Victoria's Secret Love Spell: Kışın bu vücut spreyini kullanmayı tercih ediyorum. Yaz için biraz ağır ama kış için gerçekten ideal ! :)

3. Avon Solutions Complete Balance Gündüz ve Gece kremleri: Karma ve yağlı ciltler için şahane ve uygun fiyatlı nemlendiriciler. Kışın gerçekten bir harikalar. Özellikle gece kremine bayılıyorum. Gündüz kreminin içindede 15 güneş koruma faktörü var buda kış için ideal. İkisini toplam 17.5 Tlye almıştım sanırım indirimden. :) 

4. Dalan D'olive el kremi: Açık ara farkla kullandığım en iyi el kremi! Elde bıraktığı hisse bayılıyorum. İnanılmaz nemlendiriyor. Ve fiyatı 1 Tl. Daha ne istenir? :)

5. Dudak koruyucular: Kış için özellikle Burt's Bees bir harika. Daha az nemlendiriciliğe ihtiyaç duyduğumda ise EOS summer fruits i kullanıyorum. Kokusu yazı hatırlatıyor. :)

6. The Balm- Instain Allık (Pinstripe): Favori kış allığım! Koyu gül kurusu , hafiften morumsu . :) Harika bir renk. Her tende güzel durur. Kesinlikle alın , koleksiyonunuza katın :) 

7. Mac Krem Allık (Brit Wit): Buda favori kış krem allığım. Çok hoş bir gül kurusu, biraz kahverengiye , biraz pembeye kaçık. Yapısına bayılıyorum. Zaten Mac'in krem allıkları gerçekten çok başarılı oluyorlar. Bunu erkek arkadaşım yılbaşında hediye etmişti. O yüzden bu kışın favorisi olmayı o gün haketti zaten bu allık :P Zevki için  Murat'ıda burdan bir tebrik etmek lazım :) 

8. The Body Shop Honey Bronzer: İyiki aldığım bronzer! Ayarı kaçırmak çok zor , uygulamak çok kolay. Kesinlikle alınası. Bundan sonra her kış benimle. (Yazları bronzer kullanmıyorum :)) 

9. Rimmel London Match Perfection fondöten : Kullandığım en ucuz ve en başarılı fondöten. İndirimden 10 liraya almıştım. Nars sheer glow'un dupe u bana göre. Ocak ayı gibi tenim iyice açıldığında Ivory rengini kullanıyorum. Aslında yazında kullanılabilecek çok hafif bir fondöten ama ben yazları pek fondöten kullanmıyorum. Bu yüzden çekmecede önümüzdeki kışı bekleyecek. Ve bittikçe alınacak :)

10. Rimmel London Apocalips (304 Eclipse): Apocalipslerin hepsine bayılıyorum. Yapıları inanılmaz. Kış için favori rengimse eclipse! Herkesin çekmecesinde bulunması gereken bir bordo- vişne çürüğü ruj diyebilirim. 

11. Nyx tekli far (ES15 Rust): Bu farı çok seviyorum rengi koyu bakır gibi. Kış makyajlarında harika duruyor. Pigmentasyon çok iyi. Nyxin tekli farlarını fiyatlarıda uygun olduğu için tavsiye ediyorum. Palet fiyatına tekli far almaktan pek hazetmiyorum :P :)

12. Nivea Makyaj temizleme sütü: Kış için yüzü nemli tutan çok başarılı bir temizleyici. Bir şans vermelisiniz :)

13. Rimmel London Nail Rescue : Bunu 14 gün kullandım. Tırnaklarım çok güçlendi. Çok başarılı bir ürün. Şu anda ojelerin altına sürüyorum. Gerçekten işe yarıyor. 5 lira tarzı bir şey fiyatıda. Kesinlikle kullanın! :)

14. Flormar oje (348 Bordo): Veeee en sevdiğim kış ojesi. 2 kat uyguladığımda benim için harika bir bordo. Flormar ojelerini çok seviyorum. Uygun fiyatlı oldukları yetmiyormuş gibi , birde harikalar :)

Gelelim kozmetik dışı favorilerime , hatta kışın beni ben yapan , onlardan ayrılmamak için yazın gelmesini istemediğim şeylere:



























1. Pull and Bear şapka: Bu şapka benim bebeğim , bir tanem , her şeyim! :) Bayılıyorum. Her kıyafete geçiriyorum. Her şeye yakışıyor. Kafamda sıcak kalıyor. Yaz gelmesin ondan ayrılmayayııııııımmmmmm :( (Yaz favorileri yazımda aynı cümleyi Birkenstock terlikler için kurabilirim :))

2. Starbucks termos: Her gün yanımda , içinde zaman zaman ısırgan otu  , zaman zaman ekinezya çayı olur. Ama en kallavisi içinde ıhlamur olduğunda... Ihlamur , kış ve ben ! :) 

3: Urbanears kulaklıklar: Ay caaaanım kulaklıklarım benim , keşke yazında kullanabilsem sizi. Nasıl seviyorum nasıl seviyorum. ! :)

Kış bitmeyeydi iyiydi :( 

Umarım beğenmişsinizdir :) Yorumlarınız benim için çok önemli ! :) Görüşmek üzereeee , sevgiler! :)





E-mail: smyrnarybeauty@gmail.com
instagram: smyrnarybeauty
twitter: smyrnarybeauty
Youtube: www.youtube.com/smyrnarybeauty

1 comment:

  1. Avon solutions kremler bana agır gelmişti senin hoşuna gitmesini sevdim.Şu ara blogumda çekilişim var seni de beklerim http://senbenvehayat.blogspot.com.tr/

    ReplyDelete