Friday, September 20, 2013

The Balm- Hot Mama

Merhabaa! Yazıma birkaç haberle başlıyorum. Bloglarımu bundan sonra pazartesi , çarşamba ve cuma günleri düzenli olarak paylaşacağım. Geçtiğimiz pazartesi okul makyajı blogumu yayınlayacaktım fakat okulum hala açılmadığı için önümüzdeki pazartesiye yani okulumun açılacağı güne erteledim :) 
Bugünse en sevdiğim allığım olan The Balm'ın Hot Mama'sını tanıtacağım.

Heyy! I'm starting my blog with some news. From now on I'll post my blogs monday , wednesday and friday. Last monday i was going to publish "my back to school make up" blog but i didn't because my school hasn't started yet. So i postpone it to monday on which my school starts :) 
And today i'm reviewing my favourite blush Hot Mama from The Balm.





Hot Mama benim sahip olduğum gelmiş geçmiş en güzel allık. Ambalajı çok güzel ve kullanışlı. Kartondan yapılmış. Mıknatıslı olduğu için çantanın içinde kendi kendine açılıp dağılmıyor. İçerisinde küçük bir aynası var. Sadece ambalajı için bile alınabilecek bir ürün :)

Hot Mama is my all time favourite. Its package is really nice and handy. It's made of cardboard and has a little magnet. So it doesn't open in bag and scatter. It has a little mirror in it. You can buy it even just for its package :) 



Rengi pembemsi şeftali ve içinde küçük ışıltılar var. Ne renk tene sahip olursanız olun size kesinlikle yakışacak bir allık. Pigmentasyonu oldukça iyi. Fiyatıda oldukça uygun. Gratislerden 27 Tl'ye satın alabilirsiniz. 

Its colour is pinky-peach and it has little sparkles. No matter what color your skin is , it will definitely look good on you. And it's pigmentation is quite good. It's price is really affordable. You can buy it from Gratis stores in Europe. 




Benim makyaj koleksiyonumdan hiçbir zaman eksik olmayacak bir ürün. Umarım beğenmişsinizdir. Lütfen yorum bırakın ve sonraki yazılarım için blogumu takibe alın. Görüşmek üzere :) 

I'll always have it in my make up collection. I hope you liked it. Please leave a comment below and follow my blog for the upcoming posts. See you next time :) 

   Hot Mama'lı ben-Me with Hot Mama

6 comments:

  1. Heidi:) Teninde çok güzel durmuş!

    ReplyDelete
  2. çok güzel durmuş yakışmış :)

    ReplyDelete
  3. gratis ürünlerini kullanan herkesi çok kıskanıyorum çünkü benim yaşadığım yerde gratis yok :(( ama güzel durmuş :))
    http://eryasdilar.blogspot.com/
    kendi bloğuma da bekliyorum :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teşekkür ederimm :) umarım en kısa zamanda orayada gratis açılır :)

      Delete