Monday, September 30, 2013

Okul Makyajı ! Back to School MakeUp




Merhabaa! Bugün okulumun ilk günüydü bu yüzden bugün size okul makyajı yazısı hazırladım :). 
Öncelikle makyaj bazımı uyguladım ve yüzüm bazı iyice emdikten sonra CC kremimi sürdüm. (CC krem bana cloud10beauty alışverişimle birlikte numune olarak gelmişti , uygun bir zamanda onunda yazısını yazacağım :)) Daha sonra bronzlaştırıcımla yüzümü çok belirgin olmayacak şekilde kontürledim. Allığımında çok belirgin olmasını istemiyordum bu yüzden Real Techniques Stippling brush yardımıyla allığımı sürdüm. Bu fırça toz ürünleri çok hafif uyguladığı için allığım çok doğal gözüktü. Sonrasında gözüme baz far olarak The Balm Nude' Tude paletinden "Stubborn" isimli farı uyguladım. Aynı paletten "Seductive" isimli farını göz kapaklarıma sürdüm ve bir karıştırma fırçası yardımıyla göz kapağımın üst kısmına dağıttım. Kaş altlarıma aydınlık vermesi için paletin en açık renkli farını uyguladım. Daha sonra jel eyelinerımla kirpik diplerime kuyruksuz ama biraz kalın bir çizgi çektim. Eyelinerım kuruduktan sonra kirpik kıvırıcımla kirpiklerimi kıvırdım ve rimelimi sürdüm. Kaşlarımı jel maskarayla düzelttikten sonra göz altlarıma kapatıcı uyguladım. Dudaklarımda ise Mac Please Me isimli ruju kullandım :)


Hey! This is my first day at school so i prepared a blog about my school make up :).
First i applied my primer on my face and after my face absorbed it, I put my CC Cream on. (This CC Cream came as a sample with my cloud10beauty shopping, i'll write a review about it as soon as possible:)) Then I contoured my face with my bronzer very naturally. I didn't want my blush to look unnatural as well so i applied my blush with Real Techniques Stippling brush. This brush applies powder like products softly so my blush looked very natural. On the next step , I applied the eyeshasdow named "Stubborn" from the Nude' Tude palette as an eyeshadow base. I put the eyeshadow named "Seductive" from the same palette on my eyelid and blended it onto my crease with a blending brush. I used a white eyeshadow from the same palette under my eyebrows to give a highlight. After that i made a thick line which on my lashes with my gel eyeliner. After my eyeliner dried , i curled my lashes with an eyelash curler and put my mascara on. Upon making up my eyebrows with a gel mascara i applied concealer under my eyes. And finally i used the Please Me lipstick from MAC on my lips :). 
     Kullandığım ürünler için aşağıda :) 
     -Scroll down for the products i've used ! :)


  
Kullandığım ürünler - The products i used: 

Loréal Paris Studio Secrets Primer 
Karora CC Cream
The Balm- Bahama Mama Bronzer
The Balm- Hot Mama Blush
The Balm-Nude' Tude Eyeshadow Palette
Essence Lash&Brow Gel Mascara
Flormar Eyelash Curler
Maybelline -Rocket Volume Mascara
Maybelline- Gel Eyeliner
Garnier- Roll-on Concealer
Primark Lip Balm (Mint)
MAC - Please Me Lipstick 

-Fırçalar -Brushes: 
Real Techniques Stippling Brush 
Real Techniques Contour Brush
Real Techniques Expert Face Brush
Ecotools Highlight Brush
Ecotools Blend Brush 
Maybelline Eyeliner Brush
Real Techniques Pointed Foundation Brush 



Umarım beğenmişsinizdir :). Lütfen yorum bırakın ve sonraki yazılarım için blogumu takibe alın. Görüşmek üzere :)
I hope you liked it! Please leave a comment below and follow my blog for my the upcoming posts. See you next time :)

10 comments:

  1. çok sade ve güzel olmus canım tam okul için ideal :)

    ReplyDelete
  2. sade ama çok güzel olmuş canım :)

    ReplyDelete
  3. Ufacık tefecik kusurlar var ama bu elinin çok kabiliyetli olduğu ve kendine neyin yakıştığını gayet iyi bildiğin gerçeğini değiştirmiyor. Harikasın :)

    ReplyDelete
  4. Merhaba bloğunu yeni keşfettim. Makyaj fırçaların bir harika, bayıldım.
    Bana da beklerim,
    sevgiler.
    http://sebnemorhun.blogspot.com/

    ReplyDelete