Friday, September 27, 2013

Garnier BB Cream



Merhaba!
Garnier BB krem benim bu yaz severek kullandığım ürünlerden bir tanesi. Aslında ben BB kremlere karşı çok ön yargılıydım. Mucizevi diye bahsedilerek biraz abartıldığını düşünüyordum. Farklı markaların BB kremlerini denedim önce. Gerçektende hiç beğenmedim. Yüzümde sivilcelenme yaptı, inanılmaz yağlandırdı, kapatıcılığı pek iyi değildi vs. Sonra ürünlerine genel anlamda güvendiğim Garnier'nin BB kremini denedim ve yine yanılmadım. :)


Hey!
Garnier BB Cream is one of my favourite products i've used this summer. Actually i was a little bit biased against BB Creams. I thoght that people had been exaggerating by calling it "a miracle". At first i tried BB Creams from different brands. And i really didn't like them. They caused acne on my face, made my face too oily, their coverage wasn't good enough etc. And then i tried the BB Cream from Garnier in whose products i generally trust. And i was right again. :)

Benim yüzüm yağlıya dönük karma. Bu yüzden karma ciltler için olanını ve yazın bronzlaştığım için de orta tonda olanını aldım. Kapatıcılığı harika, gün içinde yağlanma yapmıyor ve herhangi bir sivilce sorunu yaşamadım. Kalıcılığı da oldukça iyi.

My skin is combination to oily so i bought the one for the combination skin and i chose the medium one because i have a tan. Its coverage is awesome and it doesn't make my skin oily during the day. I didn't have any acne problem. And it's quite permanent too.



Yalnız tek bir sorunu var o da fazlasıyla akışkan olması. Birkaç kere kıyafetlerime sıçrattım hiç hoş olmadı :( Ama bunun dışında hiçbir problem yaşamadım. Benim cilt tipimdekilere tavsiye edebileceğim bir ürün. Ten rengim biraz açıldığı için açık renklisinide alacağım :)

It has a little problem that it's too fluid. I splashed it on my clothes several times and that's not really good :( But it doesn't have any other problems. I can reccomend it to the people who has my skin type. Because i am losing my tan , i'll get the light one too :)



Ben bu ürünü Watsons'tan oldukça uygun bir fiyata almıştım. Sizde bir çok kozmetik mağazasında bulabilirsiniz.Umarım beğenmişsinizdir. Lütfen yorum bırakın ve sonraki yazılarım için blogumu takibe alın. Görüşmek üzere :)

I bought this product from Watsons. And it was quite affordable. You can find it at drug stores. I hope you liked it. Please leave a comment below and follow my blog for the upcoming posts. See you next time :)

6 comments:

  1. Garnier'in aşağı yukarı her ürünü iyi. Yanıltmadığına sevindim :)

    ReplyDelete
  2. Aslında bu ürünün dışında kore markalarını denersin BB krem konusunda bir daha elinin fondotene gitmeyeceğine eminim eğer çok cilt sorunun yoksa. kesinlikle uzun vadede cilde artıları bile var.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cok kullanıslı ve hafif zaten fondoten gibi agır olmadıgı için tercih ediyorum :)

      Delete
  3. sunum şekliniz çok güzel blogunuzu yeni keşfettim ama çok sevdim :)
    Bu arada blogumda bi çekiliş var sizide beklerim gelirseniz çok sevinirim sevgiler :)

    ReplyDelete