Thursday, November 21, 2013

Rimmel London Rose Libertine - NOTD #1

Herkese merhaba! Bundan sonra sürdüğüm ojeleri ve "Nail Art"ları da paylaşacağım. Gerçi Nail Art konusunda pek bir aşama kaydetmiş değilim. Çünkü genelde sade ve çıplak renkli ojeler sürülmüş tırnakları kullanmayı tercih ediyorum. Ama özel günlerde kullanmak için Nail Art denenemelerine başlayacağım. Çünkü neden olmasın :) 

 Hi everyone! I don't know exactly why but for some reason i couldn't be able to post Blogs or translate my post into English for a long time. I'm really sorry for that. 
 From now on i'll share my nails. And some "Nail Art" stuff. Actually i'm not really good at it. Because i mostly like nude nail polishes or just bare nails. But i'll try to do some Nail Art for special occasions. Because why not :)

Bugün en sevdiğim ojelerden biri olan Rimmel London Rose Libertine'i sürdüm. Rimmel London'ın ojelerini çok seviyorum. Özellikle "60 Seconds" serisindekileri. Çünkü bunlar tek kat sürdüğünüzde yeten ve 1 dkda kuruyan ojeler. Formülleri ve bitişleri çok hoşuma gidiyor. 

 Today i put the nail polish "Rose Libertine" from Rimmel London (which is one of my favourites) on my nails. I love Rimmel London's nail polishes. Especially "60 Seconds" ones. Because they are one-coat nail polishes and they dry just in a minute. (Omg i'm using the word "nail polish" too much) I like their formula. And their finishes are just really nice.

Rose Libertine aslında çok sade ve doğal bir pembe. Ama ben bugün tırnaklarımın daha canlı ve parlak olması için iki kat uyguladım ve üzerine ultra parlaklık veren Rimmel London'ın Ultra Shine Top Coat'unu sürdüm. 

 Actually Rose Libertine is a really neutral pink. But today i applied two coats and Rimmel London Ultra Shine Top Coat because i wanted my nails to pop.


Umarım beğenmişsinizdir. Lütfen görüşlerinizi yazın. Sonraki yazılarım ve 24 Kasım'da yapacağım çekiliş içinde blogumu takibe alın. Görüşmek üzere :) 

 I hope you liked it. Please let me know what youn think. And follow my blog for the upcoming posts and my giveaway which is going to be on November 24. See you next time :)

8 comments:

  1. Coook tatli bir renk ve sanrm profesyonel makina almssn resimler super darisi basima ins:)

    ReplyDelete
  2. bir sorum olacak canım topcoat ojenin kalşıcılıgını artırıyor mu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kesinlikle canım. Ojem günlerce bozulmuyor parlak olmasını istemediğim zamanlarda normal top coat umu kullanıyorum. Mutlaka sürüyorum yani canım :)

      Delete
  3. canım rengi beğenilmicek gibi değil ki! yani istemesende ben yorum yapardımm çok güzel bir ton hemen gidip alıyorum :) buarada bunu öğrendiğim çok iyi oldu çünkü benim ojelerim çok çabuk bozulur hep son dk sürerim bu sefer de kurumaz bozulur yani benim ojelerden pek hayır gelmez :) gıcık olurum hep.. teşekkürler paylaştığın için.
    öpücükler.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkür ederim tatlımm :) kesinlikle almalısın işe yarayacağından eminim :) benimde ojelerim 1 günde bozur normalde bu şekilde 3-4 bozulmadan kullanabiliyorum :)

      Delete
  4. Tatlim mail adresini bulamadim bisey sorucam sana vereblrmsn adresini:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. smyrnarybeauty@gmail.com canım :) blogumun bi köşesinede yazıyım adresimi iyi hatırlattın :)

      Delete