Tuesday, November 12, 2013

Maybelline the Rocket Volum' Express Mascara

Merhaba! 

Son zamanlarımın gözdesi Rocket Volum' rimelimden bahsetmek istiyorum bugün. :)
 

Rocket Volum'u yaklaşık 1 aydır kullanıyorum. Her makyajımın vazgeçilmezi oldu diyebilirim. Benefit'in maskarası They're Real'ı denedim. Rocket Volum'u da ona benzettim. İkiside kirpiklere inanılmaz bir hacim veriyor (sanırım Rocket Volum' biraz daha fazla) fakat Rocket Volum' kirpikten çok zor çıkıyor. Temizlerken bir iki kirpiğim kopabiliyor. Bu açıdan biraz sıkıntılı bir maskara. Ama They're Real ile ikisini 
fiyat-performans bakımından kıyasladığımda benim için şimdilik Rocket Volum' ağır basıyor. 



Fırçasıda They're Real'ınkine oldukça benziyor (uç kısmı hariç). Sanırım kerameti fırçasında iki rimelinde :). Kirpikleri güzel bir şekilde tarıyor, uzatıyor ve topak bırakmıyor.




Gerçekten takma kirpik etkisi yaratan bir maskara. Fiyatıda çok uygun. Hemen 1-2 tane daha aldım :). Bundan sonrada makyaj koleksiyonumdan eksik olmayacağını düşünüyorum :) 



Gözümde duruşuda bu şekilde. Ben sonuçtan çok çok memnunum. Çıkarırken bayağı bir uğraştırsada değen bir rimel.






 Kozmetik satan yerlerin hemen hemen hepsinde bulabilirsiniz fiyatıda 15 Tl civarı. Bence sizde bir şans vermelisiniz Rocket Volum' a :) 

Umarım beğenmişssinizdir. Lütfen düşüncelerinizi benimle paylaşın. Sonraki yazılarım ve önümüzdeki çekilişim için lütfen blogumu takibe alın. Görüşmek üzere:)

4 comments:

  1. Benimde en favori rimelim bu indirimlerde yedekliyorum hemen:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aynen canım farklı bir rimel deneyesim bile gelmiyo şu an :)

      Delete
  2. Evet rocket ben de kullandım fakat fovarim black drama cunku rocket maskaraya gore daha kolay temizleniyor onu da tavsiye ediyorum :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Black dramayı bende çok seviyorum ama rocket volum biraz daha fazla hacim veriyor gibi :) dediğiniz gibi temizlemesi biraz sıkıntı sadece :)

      Delete