Tuesday, November 5, 2013

M.A.C RiRi Hearts & Who's That Chick Lipstick

Herkese Merhaba! 

Öncelikle bloguma uzun bir süredir ara verdiğim için çok üzgünüm. Çok yoğun olduğum için blog yazılarına hiç zaman ayıramadım ama tekrar etmeyeceğini umuyorum :)

Geçtiğimiz haftasonu RiRi Hearts M.A.C koleksiyonundan bir şeyler almaya gittim. Koleksiyon çok güzel ve heyecan vericiydi. Fakat Forum Bornova Mac mağazasında gitmeden önce almaya niyet ettiğim hiçbir şey kalmamıştı. 


















Özellikle Talk That Talk isimli ruju almaya çok istekliydim. (Sağdan ikinci.)Fakat Mac'e gittiğimde Who's That Chick gözüme çarptı. Uzun zamandırda çok abartılı olmayan turuncu bir ruj istiyordum. Bu yüzden hiç durmadım ve aldım :)



Rengi inanılmaz hoş. Tam istediğim gibi bir turuncu ruj. Frost yapısında olduğu için çok renk vermiyor. Güzel bir ışıltı ve hafif bir turunculuk veriyor sadece. 



Üstünde RiRi Woo'daki gibi RiRi yazıyor. Ambalajıda bir harika. 


 Kullanmaya kıyasım gelmiyor :)


 

Dudağımda duruşu bu şekilde.

     Bu resimde korkunç çıkmışım ama yakından olduğu için ekledim :)



Bu da bileğimdeki swatchı. :)

RiRi Heart M.A.C koleksiyonundan alışveriş yapmak için Tık Tık :)

Kesinlikle koleksiyonunuzda olması gereken bir ruj. Ben çok beğendim. Lütfen sizde ne düşündüğünüzü yorum olarak yazın. Sonraki yazılarım ve önümüzdeki Blog Çekilişim içinde blogumu takibe alın :) Görüşmek üzere :)

8 comments:

  1. rujun tonu çok hoşmuş sana da çoook yakışmış :))

    ReplyDelete
  2. İlk ruj fotoğrafını gördüğümde vaovv aşırı iddalı bir renkmiş dedim turunculuğa bakarak, ama nasılda doğalmış rengi sana da çok yakışmış canım. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Çok teşekkür ederim canım böyle bir ruj istiyordum bende tam çok iyi oldu o yüzden :)

      Delete
  3. çok güzel bir sunum olmuş , rujun rengi çok hoş (:

    ReplyDelete
  4. Rujun tonu sana cok yakismis fakat ben hayvanlar uzerinde test yaptiklari icin mac urunlerini kesinlikle kullanmiyorum. Kullansaydim bende bu ruju cok begenirdim . Paylasim ve sunum guzel olmus :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. O konu benim içinde biraz sıkıntılı canım ama malesef henüz macin yerine bir marka koyamadım özellikle ruj konusunda :/

      Delete