Wednesday, October 2, 2013

Vaseline Intensive Rescue Clinical Therapy



Merhabaa! Hepinize güzel bir ekim ayı dileyerek yazıma başlıyorum :)
Ben bir krem delisiyim! Krem denemeye bayılıyorum. Bu yüzden gözüme kestiğim her kremi alırım :). Bu da denediğim ve çok memnun kaldığım hatta ikinci kutusunu yarıladığım bir krem. İnanılmaz nemlendiriyor! Zaten aşırı kuru ciltler için. Ben de aşırı kuru yerlerimde ve çatlaklarımda kullanıyorum. Yeni oluşan çatlaklarımı yok etti ve eskiden varolanlarıda belirsizleştirdi. Mucize gibi bir şey yani :). Kokusu harika. Sürmelere doyamıyorum :)

Heyyyy! I wish you a beautiful October and starting my post :)
I am crazy about creams! I love to try them. So buy a cream whichever appeals to me :). 
And this is one of my favourites. I consumed almost two packages of it. It moisturizes amazingly! It's for too dry skin anyway. And i use it on really dry parts of my skin and on my skin striae. It vanished my newly occured striae. And it healed my striae which have already existed. So it's like a miracle :). Its odor is awesome. I'll never get fed up with it:) 


Soğuk kış günlerinin kurutucu etkisinden korunmak için almalısınız bence. Kuru ciltlilere rahatlıkla tavsiye edebilirim. Ha ben bu kadar güçlü bir nemlendiriciye ihtiyaç duymuyorum derseniz de Vaseline Essential Moisture tam size göre. O da çok kuru olmayan cildiniz için gerekli nemi sağlayacaktır. 

You should buy it to protect your skin against the cold winter's drying effect. I can reccomend it to people with very dry skin. But if you don't have such a dry skin , i can reccomend you the Vaseline Essential Moisture Cream. It will probably fit you and supply the moisture you need.

Umarım beğenmişsinizdir :). Lütfen yorum bırakın ve sonraki yazılarım için blogumu takibe alın. Görüşmek üzere :)
I hope you liked it! Please leave a comment below and follow my blog for my the upcoming posts. See you next time :)

4 comments:

  1. çok kuru ciltler için olanını görmemiştim canım ya yazdıgın cok iyi oldu bendede catlak var malesef denicem umarım dedigin gbi işe yarar;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Benimde denemediğim şey kalmamıştı. bu biraz işe yaradı canım inşallah sendede işe yarar :)

      Delete
  2. krem delisi biri olarak hele de nemlendirmesi bu kadar başarılıyken bende deneyeceğim :) teşekkürler paylaşım için.

    ReplyDelete