Friday, October 4, 2013

Uni Eye Disc Göz Makyajı Temizleme Diski



Haftanın son iş gününden merhaba :)

Bugün birkaç hafta önce Watsons'tan aldığım ve severek kullandığım göz makyajı temizleyicisinden bahsetmek istiyorum. Daha önce yurtdışından buna benzer bir ürün almıştım. Epey uzun süre kullandım. Bitincede tesadüfen Watsons'ta buna rastladım. Hemen alıp denemek istedim. Çok memnun kaldım. Çok dertsiz , gözlerinizin üstüne dairesel hareketlerle uyguladığınızda çabukça bütün göz makyajını rahatıkla çıkarabilen bir ürün :) . Eyelinerı ve zor çıkan rimelleri bile oldukça çabuk temizliyor.



İçeriğinde kayısı yağı var. Bu sayede bu diskleri gözünüzün üstünde 5 dakika bekleterek göz bakımınızı da bu ürünle yapabilirsiniz. Göz çevrenizi yumuşatıyor ve canlı gösteriyor. Ayrıca kaşları ve kirpikleri beslediği için parlak görünmelerini sağlıyor.



İçerisinde 80 adet disk var. Ben her makyaj için 1 adet kullanıyorum. Bu da epey uzun süre kullanmak demek. Bundan önce aldığımı 6-7 ay kullandım , hiç kurumadı. Bunun da kuruyacağını zannetmiyorum. Kesinlikle çok pratik. Bu yüzden herkese tavsiye ediyorum :) 

Umarım beğenmişsinizdir :). Lütfen yorum bırakın ve sonraki yazılarım için blogumu takibe alın. Görüşmek üzere :)

4 comments: