Friday, August 30, 2013

Nivea Duşta Vücut Kremi -Nivea In Shower Body Moisturiser


-Bu ürün benim son zamanlarımın en favori kremi. Pratikliği ve kokusu muhteşem. Duşta ıslak vücudunuza uyguluyorsunuz sonra duruluyorsunuz böylece ıslak cildiniz nemi hapsediyor. Bir duş jeli gibi. Uygularken hemen şeffaflaşıp kayboluyor. Duştan çıktığınızda cildiniz yumuşacık ve pürüzsüz oluyor. Ben kuru ciltler için olanını aldım. Yani badem yağlısını kullanıyorum. Gerçekten inanılmaz nemlendiriyor. Eğer sizde benim gibi krem sürmeyi çok seven ama zaman zaman biraz üşenenlerdenseniz bu ürün tam size göre. Niveayı tebrik ediyorum :) 

Normal ciltler için olanıysa deniz mineralleri içeriyor. İki ürünü karşılaştırmak gerekirse kıru ciltler için olana besleyici, normal cilt tipi için olanaysa nemlendirici diyebiliriz. İkiside çok güzel kokuyor. Ve kokusuda oldukça kalıcı , nemide öyle. :) Şimdilik bir kutu bitirdim diğerine geçtim. Bundan sonrada alışveriş listemden eksik etmeyeceğim bir ürün. :) 


-This product is currently my most favourite cream. Its odor is amazing and it's really practical. You apply it while still in shower and then you rinse off so it gets activated by the water and it absorbs immediately into your skin. It's like a shower gel. But Nivea’s In-Shower Body Moisturiser delivers more moisture to the skin than shower gels with moisturising benefits. After you use it your skin gets hydrated and silky soft. I use dry skin type. So i use the one with almond oil. It's really amazing. If you love creaming like me and sometimes you don't have enough time to do it,then this product will be really suitable for you. Congratulations to Nivea :)
The one which is for normal skin includes sea minerals. In order tocompare these two products  we can say the one for dry skin is nourishing and the one for normal skin is hydrating. Both smell good. And it's odor and moisture are permanent :). I consumed a package and bought a new one. From now on, it's always on my shopping list . :)

4 comments:

  1. Mimlendin canım!

    http://tutumlupudriyer.blogspot.com/2013/09/mimlendim-vol-2.html

    ReplyDelete
  2. Bu paylaşımın için teşekkürler ben de yakın bir zamanda alıp denemeyi düşünüyordum. Olumlu yorumlarından sonra hemen alacağım :)

    ReplyDelete