Saturday, August 24, 2013

{Garnier-En sevdiklerim-} - {Garnier-My favorites-}




Anlayacağınız üzere ben bir Garnier delisiyim. Yüzlerce cilt ürünü denedim ve son olarak Garnier'nin istisnasız bütün ürünlerinin benim cildim için yaratılmış olduğuna kanaat getirdim :). Gelelim vazgeçilmezlerime : 

As you see i am a Garnier freak and i think they all are created for me :) Lets come to my irreplaceable babies : 

1- Garnier Saf&Temiz 3'ü 1 arada

Bu ürün benim vazgeçilmezim! Dolabımda her zaman en az 3 kutu bulunur. Eksildikçe yenisini alırım :). İnanılmaz sonuçlar aldığım harika bir ürün. Tanrım eksik etmesin :).
Bu ürün karma ve yağlı cilt tipleri için uygun. Benim cildim karma. Yağlanmayı ve parlamayı dengeliyor. Ve siyah noktaları inanılmaz derecede azaltıyor. 
Bu ürünün bir diğer avantajı ise 3'ü 1 arada oluşu. Hem temizleme, hem peeling , hemde maske görevi görüyor. Bu da farklı ürünlere duyacağınız ihtiyacı ortadan kaldırıyor. Büyük avantaj! :) Sebum düzenleyici özelliği ile cildi arındıyor, ayrıca içeriğindeki beyaz kil ile de cildi matlaştırıyor ve dengeliyor. Kesinlikle gözüm kapalı önerebileceğim bir ürün. Hatta ürün değil bebeğim o benim :))))). 

1-Garnier The Ultimate Cleanser 3- Way Clean 

I absolutely can't give up this product! I always have at least 3 packages and buy a new one when one finishes :). That's an amazing product from which i get extremely good results. This product is right for whom wants to reveal deeply clean, smooth and radiant skin without a complicated cleansing routine , so do I. It amazingly decreases acnes and blackheads. Another advantage of this product is its being a 3 way cleanser. It's a cleanser and both a scrub and a purifying mask. So it totally makes you save up! That's a huge advantage! :) It purifies the skin well and makes it matte and balanced. I absolutely recommend it eyes closed. Furthermore it's not a product, it's my babyyy :))))). 

2-Garnier Aktif Sivilce Karşıtı Roll-on
Ayy bu da benim bebeğim :). Şu an bitmek üzere :(. Bu bitirdiğim 2. kutu. Artık kanıksanamaz mükemmel etkisi konusunda eminim. Bu yüzden bunu da stoklamaya karar verdim :). İnanılmaz bir ürün. Beklenmedik bir misafirim (sivilce :() olduğunda hemen üzerine sürüyorum. Çok güzel bir serinlik hissi veriyor ve sivilceyi sadece birkaç saat içinde küçültüyor. Ertesi gün ise tamamen yok oluyor. Benim minik sihirbazım ! Gerçekten inanılmaz derecede beğenip bütün arkadaşlarıma tavsiye ettim. Hepsi çok memnun. Bir ara okulda hepimiz elimizde bu roll-onlarla test çözüyorduk (üniversite sınavına hazırlık dönemleri) :). Birde ksrışmasın diye üzerlerine ismimizi yazmıştık:). O stresli zamanlarda çıkan bütün sivilcelerimizin kökünü kuruttu. Ah o günler :). Çok uzun süre kullanabiliyorsunuz. Metal bilyesi sayesinde oldukça rahat bir kullanımı var. Almalısınızz! Ve bende almalıyım 1346346726 kutu kadar :)

3- Garnier Kapatıcı Göz Roll-on'u
Ben açık tonlusunu kullanıyorum. Üründen memnunum açıkçası. Göz altlarım çok sorunlu değil. Bu yüzden daha doğal ve hafif bir ürün olduğu bunu tercih ediyorum. Kapatıcılığı benim için yeterli. Yaşıtlarıma ve göz altları çok sorunlu olmayanlara rahatlıkla tavsiye ederim. Bu da metal bilyesi sayesinde çok rahat uygulanıyor ve serinlik hissi veriyor. 
Kafeinli olmasıda güzel bir avantaj. Bu sayede bir makyaj malzemesi olmaktan çıkıp aynı zamanda bakım yapıyor. Seviyorum , bitince yeniden alacağım :). 

3-Garnier Anti Dark Circle Eye Roller 
I use the light/medium one. Sincerely i'm delighted with this product. My eyes are not too much problematic. So i choose it because it's natural and light. It's concealing enough for me. So i totally recommend it to my coevals and people who don't have problematic eyes. It brightens the skin around your eyes and corrects the dark circles. By the way it's really refreshing. That's a big advantage which turns it to be skin product from a makeup. I love it and will buy a new one when it finishes :). 

4-Garnier Kafeinli Göz Roll-on'u 

Bu üründe en sevdiklerim arasında üst sıralarda yer alıyor. Günlük bakımımda eksik etmem kendilerini. Serinletici etkisine hayranım. Uykusuzluktan ya da herhangi farklı bir nedenden gözlerim şiştiğinde şişlikleri hemen alıyor. Kendisi göz altındaki kan dolaşımını arttırdığı için dinlendirici bir etki yaratıyor. Bu ürünüde tavsiye ediyorum. Özellikle göz altı torbaları ve göz çevresi halkaları olanlar mutlaka denemeli. Ailecek kullanıyoruz vallahi :). 

4-Garnier Anti-puff Eye Roller
This product is among my highly favorites. I use it daily. And i am satisfied with its refreshing effect. It diminishes the puff around my eyes because of lack of sleep or anything else. It stimulates the micro-circulation and decongests excess fluid for diminished dark circles. Especially people who have eye puffs and dark cirlcles must give it a chance. My all family use it . :) 

5- Garnier Esas Bakım Göz Makyaj Temizleyicisi 
Bu da memnun kaldığım ama henüz diğerleri kadar aşık olamadığım bir ürün. Kendisi hassas gözlerin kullanımı için uygun ama benim gözlerimi az da olsa yakıyor. Makyajı güzel bir şekilde çıkarıyor. Ama çok koyu makyaj yaptığım günlerde biraz bastırmak zorunda kalıyorum. Alırken 2 kutu almıştık. 2.  kutunun yarısı bitti. Annemle ortak kullanıyoruz. O memnun. Benim az da olsa şikayetlerim var. Bir daha kendim için alır mıyım bilmiyorum ama annem indirimde bulursam almam için sipariş verdi :). Bir deneyin derim , karar sizin. 

6-Garnier Ambre Solaire Koruyucu Süt
Ben 30 faktör olanını kullanıyorum. Normalde yazın en az 3 kez deri değiştiren ben (:))bununla bu yaz ne kızardım ne soyuldum. Çok güzel ve kalıcı bir bronzluk sağladım hatta sayesinde. Çok beğendiğim bir ürün oldu. İçeriğindeki C vitamini sayesinde de cildin doğal savunma mekanizmasını güçlendiriyor ve güneşin uzun süreli koruyor. Antioksidan bir bebiş kendisi :). 

7-Garnier Ambre Solaire Güneş Sonrası
Bunun fazla bir yoruma ihtiyacı yok sanırım :). Şöyle bir özetleyeyim. Bütün gün güneşe maruz kalmış bir cildi çok güzel nemlendiriyor. İnanılmaz ferahlatıcı bir etkisi var. Sprey olması beni çeken yanı. Çok güzel bir kokusu var ve uzun süre kalıyor. Kesinlikle tavsiye ederim :). 

Çok uzun bir yazı oldu , umarım sıkıcı olmamışımdır :). Okuduğunuz için teşekkürler. :) Bir sonraki yazıda görüşmek üzere. Sevgiler :)!

It's been a loooong post, i hope i was'nt boring :). Thank you for reading :) Numbers 2, 5, 6 and 7 aren't existed in Usa. So i didn't translate their reviews. If they exist anywhere else and you wonder how they are, you can just ask and i'll answer soon. :) See you. Best regards :)! 

2 comments:

  1. hayırlı olsun dıyelım ozamn ılk yazına ,
    evet bıraz uzun olmus,daha kısa yazarsan daha ıyı olur,garnıer gunes sonrası kremı bende severek kullanıyorum

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tesekkur ediyorum yorumunuza :) konu garnier olunca biraz uzun oldu evet bundan sonra daha kısa olmasına dikkat ederim :)

      Delete